RSS:
Međunarodna džudo federacija promovisala Miodraga Mrdića u IJF sudiju Štampa

Untitled-1_0

Džudo savez Bosne i Hercegovine sa ponosom ističe da je dobio još jednog sudiju sa licencom Međunarodne džudo federacije, navodi se u saopštenju.Aktuelni potpredsjednik Džudo saveza BiH gospodin Miodrag Mrdić ove godine je promovisan u IJF sudiju od strane sudijske komisije Međunarodne džudo federacije. 

Gospodin Miodrag Mrdić rođen je 26.10.1953. godine u Trebinju gdje danas živi i radi. Džudo sportom se počeo baviti od 1968. godine,a u svojoj dugogodišnjoj misiji isticao se kao takmičar, trener i lider džudo sporta, te se u isto vrijeme bavio i sudijskim obavezama. U periodu do 1992. godine bio je potpredsjednik sudijske komisije Džudo saveza Jugoslavije i kandidat za međunrodnog sudiju. Nakon nemilih događaja u Bosni i Hercegovini aplikacija je zaleđena, te je nakon višegodišnje procedure i potvrđena od strane Sudijske komisije Međunarodne džudo federacije.

Ovo je druga međunarodna sudijska licenca koju Džudo savez BIH posjeduje od nezavisnosti. Istom prilikom DAN komisija Međunarodne džudo federacije promovisala je gospodina Miodraga Mrdića u crni pojas 7. DAN.

Judo Savez BiH

 
Copyright © 2018. Džudo savez RS. Designed by Trebinje